Evelyne Heyerick

vroedvrouw, opvoedster, happy kids massage trainer

evelyne@dewondersprong.be

0478258608

Contact
Evelyne Heyerick

Over mij

Hoi, ik ben Evelyne. Mama van 4 kinderen en gelukkig met mijn partner Frederik. Ik ben mijn carriere in 1999 gestart als opvoedster in de gehandicaptensector. In die sector heb ik vele jaren gewerkt maar wegens rugproblemen moeten noodgedwongen kiezen voor een minder fysieke job. Om die reden heb ik mij omgeschoold naar vroedvrouw omdat werken met jonge gezinnen mij altijd heeft aangetrokken. Daar mijn hart vooral ligt in de thuiszorg heb ik januari 2018 mijn eigen vroedvrouwenpraktijk opgestart. Momenteel ben ik nog steeds werkzaam in mijn praktijk 'Het Kleine wonder'. Vanuit de ervaring met mijn eigen kinderen en de vele gezinnen die ik bezoek merk ik dat een gezinsleven niet altijd in balans is door de overprikkeling van onze maatschappij, de prestatiedruk , slaaptekort, een gebrek aan loskoppelen van dit alles. Om die reden heb ik de opleiding happy kids massage trainer gevolgd en een extra aanvullende opleiding reflexologie voor kinderen om kwaaltjes aan te kunnen pakken.

Kindermassage, waarom niet? Ook kinderen hebben baat bij een massage en ontspanning. Ze voelen zich beter in hun vel erdoor, slapen beter, hebben meer zelfvertrouwen, leren te ontprikkelen en hebben minder stress.

Vanuit al mijn ervaringen en kennis hoop ik jullie te kunnen helpen meer verbondenheid, rust en nog veel meer voordelen te vinden binnen jullie gezin.


Hopelijk tot gauw!

Contacteer me