Workshops

Op geregelde tijdstippen voorzien wij workshops. Bekijk hier de beschikbare en aankomende sessies!

Relaxatie reeks voor kinderen

Relaxatie reeks voor kinderen €20

Doe mee aan onze creatieve en relaxerende workshop en kom ontdekken hoe je via sensorisch spel, beweging, selfcare oefeningen, speelse meditatie, onderlinge kindermassage en zoveel meer.... helemaal tot ontspanning kunt komen! Deze tweedelige relaxatie en crea reeks is er om spelenderwijs in balans te komen. Met nadruk op ontspanning, plezier beleven en voelen wat er nodig is om vanuit hun eigen kracht te leven.

Lees meer 
Workshop ‘Spelend Leren Masseren’ (0-6 jaar)

Workshop ‘Spelend Leren Masseren’ (0-6 jaar) €30

Tijdens deze workshop leer je hoe je baby's / peuters / kleuters op een ontspannen en leuke manier kan masseren, gewoon over de kleding heen. Een combinatie van de Happy Kids Massage methodiek met verhaaltjes en liedjes. Daarnaast laat ik je ook veel voorbeelden zien en kennis maken met materialen uit de kriebelbox.

Lees meer 
Hoogsensitief ouderschap

Hoogsensitief ouderschap €15

Als hoogsensitieve moeder of vader is het ouderschap soms extra uitdagend. Hoe blijf je zelf in balans in de vele uitdagingen dat het ouderschap met zich meebrengt? Als hoogsensitief ouder kan het ritme van alledag extra energie van je vragen. Hoogsensitiviteit en de kenmerken hiervan beter leren kennen, zorgt ervoor dat je jezelf beter leert begrijpen.

Lees meer 
Mijn kind is hoogsensitief

Mijn kind is hoogsensitief €15

Tijdens onze workshop staan we stil bij wat hoogsensitiviteit betekent voor kinderen, voor de ouders en voor de onderlinge relatie. We willen concrete handvaten geven rond jullie ouderschap en het hoogsensitieve kind.

Lees meer 
Ouderschap en scheiding

Ouderschap en scheiding €15

Tijdens deze workshop staan we stil bij wat scheiding betekent voor kinderen, voor de ouders en voor de onderlinge relatie. We willen concrete handvaten geven rond jullie ouderschap en de beleving van het kind tijdens een scheiding.

Lees meer 
Maak een afspraak